VENETIE REISGIDSEN VANAF

7,95€. BESTEL ONLINE EN PROFITEER VAN DE LEUKE AANBIEDINGEN

 

 

Op zoek naar een goede reisgids over Venetie ? Op Ontdek Venetie vind je nu in samenwerking met Bol.com de beste reisgidsen over Venetie.

Keuze uit maar liefst 120 verschillende Venetie reisgidsen

! De voordelig ANWB EXTRA reisgids is een betaalbare reisgids waarin je veel informatie over de bezienswaardigheden van Venetie kunt lezen. De zeer uitgebreide CAPITOOL reisgidsen serie vind ik ook erg goed. Zij hebben nu ook een nieuwe compacte reisgids over Venetie uitgebracht.

De reisgids Venetië van het CAPITOOL

is ideaal in om tijdens jouw reis in Venetie te gebruiken, maar is ook erg leuk om na jouw vakantie als naslagwerk te gebruiken. Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgidsen In de Venetie reisgids zijn een groot aantal verhelderende kaarten en opengewerkte tekeningen van de belangrijkste gebouwen in Venetie opgenomen. In vergelijking met de andere reisgidsen van Venetie, besteed de Capitool Venetie reisgids ook veel aandacht aan de minder bekende wijken van Venetie.

Zo kun je in deze Venetie reisgids ook veel informatie vinden over venetie

, het Joodse Ghetto en een uitgebreide beschrijving van het Dogenpaleis. Op Ontdek Venetie vind je trouwens ook veel informatie over de vele Bezienswaardigheden in Venetie >>>

DE BOEKEN VAN DONNA LEON, MIJN FAVORIETE VENETIE ROMANS
Één van de mooiste boeken van de schrijfster Donna Leon is DUISTER GLAS die zich afspeelt in Venetie
. Een heerlijk boek om alvast in de stemming te komen. De schrijfster Donna Leon woont al vele jaren in Venetie en geeft in haar romans een bijzonder kijkje achter het werkelijke Venetie. In haar boek Duister Glas vertelt zij het verhaal van commissaris Brunetti die onderweg naar het eiland Murano wel een heel bijondere moord moet oplossen. Een absolute aanrader, zeker als je plannen hebt om het glaseiland Murano te bezoeken. Een andere roman van Donna die ik je zeker kan aanraden is de roman KINDERSPEL. Deze roman heeft in tegenstelling tot Duister glas geen directe raakvlakken met Murano, maar het is wel een spannend verhaal waarin opnieuw commissaris Bruneti een hoofdrol speelt. Hij komt terecht in een bizarre wereld van illegale adopties.
De roman Duitser Glas van Donna Leon, speelt zich af in het oude Venetie en dan vooral op Murano. Erg leuk om te lezen ! GEZIEN BIJ BOL.COM.

 

GEZIEN BIJ BOEKHANDEL DE ZWERVER. NIEUWE COLLECTIE VENETIE REISGIDSEN
De Zwerver is een erg leuke webshop voor als je op zoek naar net dat éne bijzondere boek over Venetie. Zo vind je bij De Zwerver bijvoorbeeld een grote collectie Venetie reisgidsen die niet in de reguliere boekhandel te koop zijn. Een echte aanrader vind ik de KUNSTREISGIDS BLUE GUIDE VENICE .Een zeer gedegen reisgids met meer dan 400 pagina's achtergrondinfo over de belangrijkste kunstwerken van Venetie. Één van de beste reisgidsen over Venetie die er bestaan. Als je meer wilt weten over de vele kunst-schattten van Venetie kan ik je de Venetie Kunst en Architectuur gids van Erik Draaijer aanraden. In de rijk geillustreerde architectuurgids vind je op maar liefst 578 bladzijden uitgebreide informatie over de belangrijkste gebouwen van Venetie. DE VENETIE KUNST en ARCHITECTUURGIDS bestel je handig online bij reisboekenspecialist De Zwerver voor nog geen 10 euro!.
 
De Smaak van Italie. Mijn favoriete Italie tijdschrift ! Nu voordelig voor slechts 5,95€ zonder abonnement handig online te bestellen bij MAGAZINEBON.NL
GEZIEN IN DE NIEUWE WEBWINKEL VAN DE SLEGTE, VENETIE REISGIDSEN VOOR 'N LEUKE PRIJS
OP ZOEK NAAR TWEEDEHANDS REISGIDS OVER VENETIE ? Neem dan een kijkje in de nieuwe webwinkel van de boekwinkel DeSlegte. Sinds kort verkoopt DeSlegte in haar webwinkel namelijk ook voordelige reisgidsen. Zo vond ik een tijdje terug de ANWB EXTRA reisgids over Venetie voor maar 5€ en een zo goed als nieuwe Venetie reisgids uit de bekende Capitool serie.

Naasst tweedehands boeken kun je bij DeSlegte nu ook nieuwe reisboeken met extra korting kopen. Doordat dit vaak boeken zijn uit restpartijen kan de korting oplopen tot 50% op de verkoopprijs. Het aanbod reisgidsen van DeSlegte wisselt bijna dagelijks.
Grande Italie en nog veel meer leuke tijdschriften over Italie kun je online met korting bestellen bij MAGAZINEBON.NL
Kijk ook eens op de nieuwe website van ALBELLI. Hier kun je al vanaf 9,95€ een prachtig fotoboek bestellen, waar jouw Venetie foto's op schitterende wijze in worden afgedrukt. Je kunt kiezen uit 12 verschillende modellen, van een klein fotoboek in een handig pocketformaat tot zelfs een XXL fotoboek met een stevige linnen omslag in 6 trendy kleuren naar keuze. Naast fotoboeken verkoopt ALBELLI nu ook originele kadoartikelen. zoals hele mooie kalenders die met jouw foto's worden gedrukt en kun je ook een agenda helemaal naar jouw wensen laten maken
Ciao Tutti, het nieuwe boek van Saskia Balmaekers heb ik met erg veel plezier gelezen. Saskia beschrijft in haar boek op geheel eigen en vooral treffende wijze tal van wetenswaardigheden over het leven in Italie, bijzondere italiaanse gebruiken en tradities. Voor de Italie liefhebber een absolute aanrader. In Ciao Tutti vind je ook een groot aantal verrassende adresjes in Italie wat het daarmee ook een erg leuk boek maakt om mee te nemen op vakantie. Ciao Tutti is online te bestellen voor slechts 19,95€ bij Bol.
Erg leuk om te lezen is het nieuwe Jamie Oliver Italie kookboek met heerlijke recepten uit Italie. Gezien bij de Jamie-Oliver-Shop.